Håndverkstjenester

Vi har dyktige håndverkere som kan sparkle, male, tapetsere legge vegg-til-vegg teppe, vinylbelegg og våtromsbelegg. Vi har faglærte malere som kan male hus og hytter. Vi har bred erfaring med maling av verneværdige bygninger og bruk av linoljeprodukter. Vi kan også tilby restaurering av gamle vinduer.

Solavskjerming

Vi tilbyr oppmåling og montering av solskjerming innendørs og utendørs. Vi har et stort utvalg av farger, mønstere og funksjoner på solavskjerming. Vi har en flott utstilling i butikken. Ønsker du ekstra hjelp, tilbyr vi også oppmåling og montering i ditt hjem. 

Fagkunnskap

I vår butikk treffer du fagfolk som hjelper deg med å skape ditt drømmehjem med vår fagkunnskap. Fagkunnskap innen maling,tapetsering,verktøy,tepper og gulv. Vi følger trender innenfor farge, tapet, tekstiler, tepper og gulv. Har du spørsmål eller trenger råd om fornyelsen både innvendig og utvendig hjelper våre kunnskapsrike ansatte deg med alt innen gulv,farger og interiør.

Utleieprodukter

Vi tilbyr utleie av slipemaskin til gulv, teppeavtager, avfukter, fliskutter, laminatkutter, tapetfjerner, tapetrullholder, tepperensemaskin, poleringsmaskin, fargescanner og tilhenger. Ta kontakt med butikken for utleie.